İnfaz ve Koruma Memurları Paylaşım Forumu

Tam Versiyon: CTE Görevde Yükselme ve Unvan Değ. Sınavı 2021 Yılı Soru Kitapçıkları Tek Sayfada !
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
04 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilen CTE Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavlarına ait cevaplı soru kitapçıkları yayınlanmıştır. Soru kitapçıklarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirisniz. Ayrıca sınava itiraz süreciyle alakalı yapılan paylaşımda aşağıdaki ifadelere yer verilmiştir. 

Sınav Sorularına ve Sınavın Uygulanmasına İlişkin İtirazlar 

"Adaylar; sınav sorularına ve uygulamasına ilişkin itirazlarını, soru ve cevap anahtarlarının ANKÜSEM internet adresinden yayınlanmasından itibaren en geç 5 (beş) iş günü içerisinde CTE’ye yapacaklardır. CTE adaylar tarafından yapılan itirazları, itiraz başvuru süresinin bitiminde ANKÜSEM’e gönderecektir. ANKÜSEM bu itirazları 10 (on) iş günü içerisinde inceleyip sonuçlandırarak CTE’ye bildirecektir. 

İtirazlara yönelik tüm sonuçlar adaylara CTE tarafından bildirilecektir. Adaylar, sorulara ilişkin itiraz başvurularını T.C. Ziraat Bankası Ankara Beşevler Şubesi Döner Sermaye İşletmesi ANKÜSEM IBAN TR600001000799070641125019 numaralı hesabına 25.-TL (Yirmibeş Türk Lirası) itiraz ücreti (İtiraz edilecek her bir soru için ayrı ücret yatırılması gerekmektedir. ) yatırarak alınan banka dekontu, sınav adı, itiraz konusu ve iletişim bilgilerinin açıkça yazılı olduğu dilekçe ile birlikte CTE’ye yapacaklardır. 

Süresi geçtikten sonra yapılan itirazlar, içeriğinde adayın T.C. Kimlik Numarası, imzası, iletişim bilgisi ve ekinde banka dekontu olmayan dilekçeler ile yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır. Adayların itiraz ettikleri soru sayısı kadar itiraz ücreti yatırıp yatırmadıkları CTE tarafından dekont üzerinden kontrol edilecek ve yeterli ücret yatırmayan adayların itiraz dilekçeleri CTE tarafından kabul edilmeyecek, hatalı itiraz ücreti yatıran adaylara ücret iadesi yapılmayacaktır." denilmiştir. 

CTE GYS ve UD Sınavı Kitapçıkları - Cevaplarıyla Birlikte !

CTE 2021 Yılı GYS ve UD Sınavı 2 Mudürlük Soru Kitapçığı

CTE 2021 Yılı GYS ve UD Sınavı İdare Memurluğu Soru Kitapçığı

CTE 2021 Yılı GYS ve UD Sınavı İKBM Soru Kitapçığı

CTE 2021 Yılı GYS ve UD Sınavı Öğretmenlik Soru Kitapçığı

CTE 2021 Yılı GYS ve UD Sınavı Saymanlık Soru Kitapçığı